مزيت هاي برتر علمي مبتني بر دانه هاي کدو تنبل :


 


 


تخم کدو تنبل ممکن است کوچک باشد ، اما آنها پر از مواد مغذي با ارزش هستند.


 


خوردن تنها مقدار کمي از آنها مي تواند مقدار قابل توجهي از چربي هاي سالم ، منيزيم و روي را براي شما فراهم کند.


 


به همين دليل ، دانه کدو تنبل با چندين مزيت سلامتي همراه است.


 


اين موارد شامل بهبود سلامت قلب ، سلامت پروستات و محافظت در برابر برخي سرطانها است.


 


علاوه بر اين ، اين دانه ها را مي توان به راحتي در رژيم غذايي خود گنجانيد.


 


در اينجا چند مزيت برتر سلامتي دانه کدو تنبل که توسط علم پشتيباني مي شود آورده شده است.


 


1. پر از مواد مغذي با ارزش


دانه کدو تنبل همچنين به عنوان "پيتيتا" شناخته مي شود - اصطلاح اسپانيايي مکزيکي.


 


بر خلاف دانه هاي سفيد سخت حاصل از کدو حلوايي ، اکثر دانه هاي کدو تنبل خريداري شده در سوپر مارکت پوستي ندارند.


 


اين دانه‌هاي بدون پوسته به رنگ سبز ، مسطح و بيضي شکل هستند.


 


يک اونس (28 گرم) دانه کدو تنبل بدون پوسته تقريباً 151 کالري دارد ، عمدتا از چربي و پروتئين.


 


علاوه بر اين ، يک وعده (28 گرم) شامل (1):


 



  1. فيبر: 1.7 گرم

  2. کربوهيدرات: 5 گرم

  3. پروتئين: 7 گرم

  4. چربي: 13 گرم (6 عدد از آنها امگا 6)

  5. ويتامين K: 18? از RDI

  6. فسفر: 33? از RDI

  7. منگنز: 42? از RDI

  8. منيزيم: 37? از RDI

  9. آهن: 23? از RDI

  10. روي: 14? از RDI

  11. مس: 19? از RDI


آنها همچنين حاوي مقدار زيادي آنتي اکسيدان و مقدار مناسب اسيدهاي چرب اشباع نشده ، پتاسيم ، ويتامين B2 (ريبوفلاوين) و فولات هستند.


 


دانه کدو تنبل و روغن بذر همچنين بسياري از مواد مغذي و ترکيبات گياهي ديگر را نشان مي دهد که نشان دهنده فوايد سلامتي است (منبع 2Trusted ، منبع 3Trusted).


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

روناس طرح من و واران نمایندگی بیمه ایران در شرق تهران|تهرانپارس خرید رقابتی مصالح ساختمونی کتابخانه دبیرستان فردوسی Haniyeh Salehi Personal Weblog ترنج بانو fanoos.store دانلود فیلم و سریال